tirsdag den 27. januar 2009

God aften mine damer og herrer

Ja så er det en ny uge for dem da har et job´, og jeg er ikke en af dem.
Men tigne har da løst sa for mig.
I går fik jeg af vide at jeg får en ny konto og nongle penge af sosialen. og det er jo bare kanon.
jeg har været der oppe tidligare hvor di har sagt til mig di ikke gider at hjælpe mig øøømh ok!
Men igår lød det heldt anderledes og jeg er glad nu. mega glad.
det skal sku fejre,.
Da er ikke meget at fejre lige pt men nu er da sku eller om en uges tid

Jeg gad godt af hvide hvordan folk som sosialen di bedømmer folk det er ikke positivt det er en af tigne jeg ved, jeg ved osse godt at di ikke føljer deres arbedes regler di føler og laver deres egne . Te.x vis en udlandsk man fra rumanien vil komme til danmak for at være sammen med sine kæreste og han er lidt ældre end hon er så må du ikke være sammen fedi så ved di folk sa arbejder med dem at di ikke mener det men hvad fanden ved di enlig om det kan du læse deres tanker og se deres følelser??NEJ..... vis den ene er sort og den anden er hvid så skal di ikke være sammen og det er deres egen bedømning. jeg har læst riktigt meget om disse ting så jeg ved hvorn det funkerer har osse en bedste veninde da lige har været ude for det samme. di er nongle pik grise syns jeg. nongle tavlige mændesker da da bedymmer for andre mændeskers udsende, og det er bare tavligt osv.

Lige nu er jeg hjemme og slapper af og seder og hører George Michael jesus to a child , den ELSKER JEG...
Seder og skriver og venter på nye tider. Det er da brug for nye bedre tider..

Jeg tænker tidt på hvordan det var at leve i di gamle dage var det bedare en det var nu ? det ved jeg ikke og det får jeg aldrig svar på jeg får nok ikke det svar jeg gerne vil have.
Jeg er bare så fachineret over den måde di talte på og opførelsen og kvindernes smukke tøj stil så galndt og glamur.
Idag klær´vi oss efter hvores humør, det fik man ikke lov til den gang, da skulde man ha hat og handsker og gå pændt og nydligt ellers var man en bunde luder da stank af grise røv. haha
jeg klær mig osse meget efter mit humør og sminker mig til tøjstilen. det syns jeg er dejligt at ku være så fri i sit eget tøj og ikke brude sig om hvad andre mendesker syns om en, eller di syns jo nok at jeg ligner en Luder da lukter af horhus men det har jeg det findt med. en luder med glamour haha

Jeg tror ikke mænd ved hvad en luder er. en luder er jo et slange ord for prostetuerad.
når mænd di ikke får deres vilje eller man ikke svarer dem igen eller siger noget forkert er man en luder di snakker om deres mor og syster når di roper det til kvinder på gaden. di er bare ikke klar over det.

Vis en fyr kalder mig for en luder så spørg jeg dem om hvofor det giver han ret til at kalde mig for det, så svarer han ikke han ved ikke hvad han skal sige og syns det bliver for pinligt og går.

tænk vis deres mor og far og syster viste hvad det var han kalder andre for på gade. han vilde få så meget tæsk at han ikke kunde gå i flere år og hans pik vilde blive ambutered hahahahaha
I sommer er det pryd parade i kbh jeg skal bare være med til den og det skal jeg bare det bliver så fedt . da kommer folk fra hele værden da kommer med til den da kommer transer folk da selger sig , bøsser lebber. ja det bliver nok fedt. så kan anders fogh ramussen kaste sig selv in i vægen , og robe og skrige lige så meget han vil.

Jeg har tænkt meget over det her med at skrive og det er bl.a mit nye arbejde føler jeg og min værdag og mine problemer det er skøndt syns jeg det er lige som om at sede og snakke løs med sig selv.
det vilde jeg enlig osse men vis jeg gør det så ringer min kæreste nok til sindsyghospitaldet og siger til dem di må strax komme og hænte Marcha hon har ikke alle hjeme.
Men vem har enlig det? øhmm ikke nogen jeg kænder.
Jeg syns bare det er dejligt at kunde sede og skrive med sig selv det er 1000000 gange bedare en at tale med en psykolog da seder og sover og lader som om at di hører hvad man siger.
Nu tror jeg at jeg vil slutte af for i aften.